Rasszizmusom alapja


Először hozzá tenném, azt hogy én rasszista lennék, soha nem állítottam, rólam állítják ezt.

Utána azonnal hozzá tenném azt is, akik ezzel vádolnak, biztosan halvány fogalmuk sincs arról, mik is azok a rasszok és szerintem arról sem, hogy álláspontjukkal fenntartanak egy olyan anomáliát, amit a téves egység értelmezés okozott.

Ha valaki felállítja a széthasadt dimenzióhatárokat és rendezi a kialakult helyzetet, a benne lévők szemében és látószögén biztosan egy elvetemült gonosz ember lesz. Aki tehát ilyesmire vállalkozik, az szembe megy az alacsony látószög józan eszével és csakis azért fogja megtenni, mert elönti a felismerés, rajta kívül nincs más vállalható és elfogadható minőség.

Akik nagyban rasszistáznak (ezt hívom rasszizmusfegyvernek), sokszor ezt használják fel saját érvénmyesülésükre, amire akkor jöttem rá, amikor kiderült, hogy fehér ember vagyok. Ugyanis akik engem rasszistáznak azért nem ismerik a korrupciót és a rasszizmust, mert nem ismernek azon kívül mást.

Amúgy annyi, de annyi melóval telt ez az időszak, amíg ezek világát tettem rendbe, hogy a végére kijelenthetem, lehet hogy tényleg rasszista lettem. Ezt sem megerősíteni, sem megcáfolni nem tudom, de ott tartok, ha meglátok egy cigófajtát, sosem kap el az a régi érzés, hogy "mindegy minek születtél, az ember a fontos".

Most pedig a rasszizmusom szakmai alapja lesz a téma és ezzel rá is tudok világítani korunk nagy problémájára is. Felteszek egy kérdést.


Te rábíznád ezekre a világ irányítását és rendbetételét?
Mert a helyzet sokkal durvább azok esetében, akik előtt leborulsz.