Más látószög- Jó, nekem nincs más vágyam, mint egy kis házikóban élni egy kis gyönyörű tó partján.
- Na és napi 1 millió dollár esetén?


Sajnos ezen a lázószögön olyan hülyék vagytok, hogy ez komoly probléma is lehetne, ha nem alakult volna át maga a Probléma egy másik probléma megoldásává. Ez a másik probléma pedig az Unalom, amit az az idő okoz, amit nem vettek rendesen figyelembe azok, akik a harmadik dimenzióba avatkoztak.

Lefordítva ez azt jelenti, hogy kiderült egy komoly gyenge pontjuk, mégpedig az, hogy nem ismerik az időt. Aki nem ismeri az időt, annak egy apró hibája is lehet itt 40 év elcsúszás. Az apró hiba, sőt nagyobbak sem ritkák ebben a "szakértőket elutasító" közegben. Ha ellenfeled nem ismeri az időt, ott egy rakás lehetőség a megzavarására.

Amikor ide íroghatok és valami kimegy a fejemből, amiről tudom, hogy írni akartam arra gondolok, hogy ezt le is írtam és utólag törli ki valaki, aki olvasta és úgy szerez magának előnyt, hogy a többi nem fogja. Aki nem látja a játékát ilyen összefüggésben, az mindenképp félmajom lesz a szememben akkor is, ha ő a világ legfontosabb embere.

A félmajmok világához lehet alkalmazkodni, ami amúgy igen szórakoztató is tud lenni, ám semmi esetre sem elfogadható, ha mindenbe bele akarnak ugatni. Azon a jogon mondjuk, hogy sok pénzük van. Ki nem szarja le? Elég hozzá egy pici vírus és minden értékét vesztette. Ami viszont nem, az az önmagadba fektetett munka értéke.

Amikor azt mondom "ilyen hülyék vagytok", annak tudatában teszem, hogy már ekkor lelép egy csomó ember innen. Csak annak kb. 10%-a olvassa tovább, ám felvetődik a kérdés, hogy a többi 90% minek? Az egy másik játékélmény, amit az elején megvetnek a látók, hogy aztán egy idő után erre vágyjanak, amikor tele lesz a tökük azzal, amit utána talátak. Azaz érdemes tisztelni őket akkor is, ha alacsonyabb látószögön vannak. Ám az afölöttiek számára, már lehet inspiráló is, nem igaz, majmok?


- Már sok imát mondtam azért, hogy egy erdő közepén élhessek csendben, békében, nyugalomban.
- Aha. Képzeld el azt, hogy ott ülsz a vaksötétben egy faházben, körülötted meg az éjszakai erdő hangjai.