Spirituális aikido


Láttam egy videót a YouTube-on, amiben azt igyekeztek kideríteni, az aikido vajon mit ér a gyakorlatban mondjuk egy MMA harcos ellen. Kiderült, hogy abszolút semmit.
Természetesen magas szinten elsimerve az aikido mozgásművészetét. A harcművész szintje akkor válik érthetővé, ha esetleg a filozófia alapja az, hogy az utcán nem képzett bunyósok jönnek szembe.

A videóban azonban a szakértő szem azonnal felfedezhet egy nagyon lényeges információt. Ami a valóságban van, az már lehet a Határ túloldala és a Lényeg nem annyira a fizikai tartományban van. Azaz a fantasy ott maga a valóság! Az összes itt menő mágus fönn pont olyan, mint ez a szerencsétlen, ám bátran igazságérdeklődő aikido mester. Ezért nem néztek alapból engem se sokra, amikor megjelentem egy saját irányzattal, aminek még nincs neve és sokban hasonlít arra, amit a videón a fantasy alatt látunk.

Azaz én a fantasy világában a fantasy-t nyomatom és most fejlesztettem ki valamit a valóság világára is. Ha nem tettem volna, annyi esélyem lenne, mint ennek az aikido mesternek az MMA harcos ellen.

A spirituális harcművészeti iskola sikeresen túl van a teszteken, amik amúgy mélyebb tudatszinteken élesben mentek. Bár még nincs neve, tanítható azzal a kitétellel, ha mindent megmutatok, csak az a Tiéd, amit megértesz belőle.