Reláció


Ha olyan lényekről beszélünk, akikre illik a magasabb (vagy alacsonyabb) dimenzió, ők teljesen másképp tekintenek az időre. lefordítva nem olyan jók 3D-ben, mint ahogy ti azt hiszitek.

Ha egy ilyen weboldalt felhúzol a semmiből, az pár évet is hozhat. Ha azonnal képes vagy felhúzni az 1.0-ás verziót, az nekik olyan, mintha szó szerint csak úgy megjelennél.

Az egyik ilyen az ÉlményPark blogom volt, aminek köszönhetjük a Főoldalon a még több információt. A másik pedig hirtelen nőtt ki a semmiből eggyel közelebb.

Ha valaki követi a Mintámat, ki kellett jobban dolgoznia valamit, ami egy másik dologhoz kell, amit épp most fejezett be. Már belevágott az új projectbe, ami annyiban kapcsolódik a régebbihez, hogy az az út előző állomása volt és ő megy tovább a következő felé. Ám lehet, hogy sokan azt tartják élete főművének és rajonganának. Nézőpontjukból teljesen jogosan. Mert közülük csak kevesen az új célok elfogadói is.

Nagyon könnyű itt elcsúszni.Tényleg hinned kell magadban, mert nagyon nagy lesz a csábítás és a kísértés.

Ha a szabad akarat nem terjed ki a másik szabad akaratának tiszteletére, akkor nem beszélhetünk szabad akaratról, csak egy zsarnokról. Mert ez a kényelmes út.

A másik szabad akaratának tisztelete viszont tele van kalanddal.


A HoloChannel 1 és 2

Meditációt megkönnyítő megoldás. Az 1 csatorna a szakmai csatorna, statikus vetítéssel, ami egy meditáló ember körüli eseményekkel foglalkozik. Az otthon egyedül meditáló ember állandósága és az események hosszú kivárása megteremtette annak lehetőségét, hogy egy kereskedelmi holoTV csatorna megjelenésére legyen piaci igény, mely inkább szórakoztató műsorokat ad.

A 2. csatorna dinamikus vetítésű, azaz technikailag egy egyedül meditáló emberről van szó, akinek van egy csomó kivetítette karaktere, akik köré dinamikusan vetül a világ. Ezzel kettéválik a szakma is, új távlatokat adva mindkettőjüknek. A dinamikus vetítésben egy biztonságos kaland képében töltöd az idődet, amiben közelebb szólnak hozzád az angyali üzenetek.

A két csatorna automatikusan kapcsol át a másikra, ha a körülményeid változnak. Közben - ha eltérő tempóban is - de folyamatosságban vagy.